Kylling i karrisaus

Kylling i karrisaus


Kylling i karrisaus er en deilig og smakfull rett som passer perfekt i en hektisk hverdag. Det er en veldig enkel rett å lage og er populært blant både barn og voksne.


Lett
Enkel
Under 30 min
Under 30 min


Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • 2 ss karri
  • 2 ts paprika
  • 2 ss revet ingefær
  • 1 løk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 dl kyllingkraft eller buljong
  • 3 dl jasminris

  • Noen grønnsaker til en salat, f.eks agurk, tomat, rødløk, paprika, babyspinat
  • Revet parmesan eller grana padano (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. Ris: Kok ris som angitt på pakken eller i riskoker
  2. Karrikylling: Varm en stor stekepanne med litt olje
  3. Kutt kylling i biter
  4. Legg kylling, karri, paprika, ingefær, løk, hvitløk, salt og pepper i panna. Stek til kyllingen er gjennomstekt.
  5. Tilsett kyllingkraft eller buljong og la det koke opp.
  6. La det småkoke i ca 10 minutter
  7. Salat: Hakk noen grønnsaker, f.eks agurk, tomat, rødløk, paprika og bland i en bolle sammen med noen grønne blad. Ha litt olivenolje over, og krydre med salt og pepper, og evt. litt revet parmesan eller grana padano

Tips

  • Granateple er helt supert å bruke i salat, og gjør salaten frisk og lekker. Ikke skrap ut frøene med skje, men pell dem forsiktig ut hele

Følg uprosessert på instagram: @uprosessert

Har du prøvd en oppskrift: Tagg med #uprosessert


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *