Potetkrønsj

Tittel på rett

Potetkrønsj er en kjempeenkel men litt annerledes måte å tilberede poteter på. Med litt ost får potetene en deilig, crunchy overflate mens de er myke og gode inni!


Lett
Enkel
Under 30 min
Under 30 min


Ingredienser

  • 8 store poteter
  • 30g parmesan eller grana padano
  • Salt og pepper
  • Krydder, f.eks dill (frivillig)

Fremgangsmåte

  1. Vask potetene og fjern groer, men behold gjerne skallet. Kok dem i 20-25 min eller til de er gjennomkokt, men ikke altfor myke
  2. Legg på stekebrett, Skjær et kryss på toppen og press dem flate med en skål el.l. Strø på ost, salt, pepper og evt. krydder
  3. Stek på 225 grader i 10-15 min

Tips


Følg uprosessert på instagram: @uprosessert

Har du prøvd en oppskrift: Tagg med #uprosessert


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *