Pasta og restesaus

Pasta og restesaus

Pasta er populær og enkel mat, og har du noen grønnsaksrester i kjøleskapet, kan du lett mikse sammen en nydelig pastasaus.


Lett
Enkel
Under 30 min
Under 30 min


Ingredienser

  • 1 pakke karbonadedeig (400g)
  • Pasta
  • 1 buljongterning
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 glass tomatpure
  • Litt hvitost

  • 2 gulrøtter
  • 1/2 løk
  • Litt vårløk
  • Litt hvitløk
  • 1 stangselleri
  • 1/2 paprika
  • 1/2 brokkoli
  • 1 tomat
  • Salt, pepper, oregano, basilikum

Fremgangsmåte

  1. Stek karbonadedeig i en stekepanne og ta til side
  2. Tilbered pasta som anvist på pakken
  3. Kok opp 1-2 dl vann og rør ut buljongen, f.eks i en kopp
  4. Kutt alle grønnsakene i passelige biter
  5. Ha alle grønnsakene utenom tomatene i stekepanna og stek med litt olje eller smør i et par minutter
  6. Ha i krydder, tomat, hermetiske tomater og tomatpure og småkok i 5-10 min. Spe ut med buljong etter hvert
  7. Ha i karbonadedeig og kok i noen minutter til sausen har ønsket konsistens
  8. Riv litt hvitost og putt i en serveringsskål
  9. Server pasta og saus, og bruk hvitost til topping

Tips


Følg uprosessert på instagram: @uprosessert

Har du prøvd en oppskrift: Tagg med #uprosessert


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *